Η DIZE στο Metropolitan Expo

Posted by Dimitris Zelios 17/01/2016 0 Comment(s)

Με αισιόδοξο κλίμα και πολλά υποσχόμενη έκλεισε η πρώτη παρουσίαση των προϊόντων DIZE.

 

H ομάδα DIZE έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της σε κορυφαίες εκθέσεις της ΡΟΤΑ, του μεγαλύτερου εκθεσιακού φορέα στην Ελλάδα. Το βάπτισμα του πυρός έγινε με την έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που πραγματοποιήθηκε 13-17 Ιανουαρίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO. Η ομάδα μας συμμετείχε παρουσιάζοντας τουριστικά αντικείμενα και souvenirs, με κυρίαρχο υλικό το μέταλλο και κοπή laser.

 

Ο απόηχος ήταν θετικός και το ενδιαφέρον των επισκεπτών έντονο, δίνοντας μας το έναυσμα για την συνέχεια του έργου μας συμμετέχοντας και στην δωροέκθεση MOSTRA ROTA που πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα αργότερα στον ίδιο χώρο. Η νέα πρόκληση, των ειδών δώρων, ήταν μια νέα συναρπαστική εμπειρία καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να  δημιουργήσουμε και να προβάλουμε  πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις δώρων όπως, διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα και έπιπλα, με ιδιαίτερο design όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και  μέσω προσωπικής επαφής διαπιστώσαμε το σφυγμό του καταναλωτή. Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή σας υποδοχή, είναι για εμάς πολύτιμη πηγή έμπνευσης!